Златни пясъци – забавление и море

август 26, 2013 0 Comments

Море, слънце, пясък, чист въздух и  много развлечения. Това е, което търсят повечето от нас, когато се заговори за почивката през лятото. Както и забавления и хотели за евтина почивка на море.

И идва въпроса на къде това лято.

Решението е едно и то е курорта „Златни пясъци”.

Златни пясъци е от най-старите от трите големи и известни български, морски курорти. В близост е до Варна и Приморско.

В близост до него се намира Природния парк носещ същото име – Златни пясъци.

Името му говори достатъчно ясно за чистотата и красотата на този курорт. Влиза в класация за ТОП плажовете в България.

Местността около курорта е превъзходна със своите крайморски градини и жива растителна природа. Тя е обособена като Природен парк, съхранил истинското от живота на Вселената. В него се срещат защитени растения и животни. Тук може да се обходят пет туристически маршрута, които минават през стари чешми, има много кътчета за отдих, места с неописуем изглед към морето. Преодоляло вековете и съхранило своето културно и историческо наследство, за да донесе частица от магията на величието си и до наши дни.

Златни пясъци е подходящо място за отдих и почивка, то благоприятства и въздейства опияняващо на всеки.

Златни пясъци е привлекателен за милиони туристи през летния сезон не само от различните краища на България, но и от много Европейски страни. Тук се провеждат и множество мероприятия от различно естество, но най-увлекателен си остава курорта за туристите на града.

Микроклиматът  и приятната температура на морската вода правят курорта Златни пясъци подходящо място за отдих и развлечения.

Барове, казина, дискотеки, нощни клубове безброй много и само за любителите на нощния живот.

За развлеченията през деня също са се погрижили стопаните на курорта. Хиляди водни пързалки, голф игрища, множество водни спортове и още ред други дейности са само една част от това, което ще запълни времето на туристите.

За хората, които обичат интелектуалните развлечения културната програма в курорта Албена е разнообразна и пъстра. Провеждат се конкурси, надпревари, състезания, ралита, организират се танци. Решилите да изберат почивка на Албена през лятото на курорта Албена, никога няма да скучаят.

За търсачите на приключения се предоставя възможността да се разходят из околията на курорта, да изкачат ред стъпала и да се полюбуват на скалния манастир „Алджа манастир”, в който ще научат и ще се докоснат до дълголетната му история.

Решени да изберете Златни пясъци за отдиха си през лятото, трябва да сте убедени, че резервацията за хотела ще е най-малката ви грижа.

В курорта Златни пясъци многообразието от предложения за прекарване на почивката е огромно, а хотелите са невероятни. Лукс, комфорт, удобства и всичко, за което бихте се сетили ще намерите в тях. Цените са отговарящи на всеки стил, вкус и джоб, а забавленията, красотата на курорта и здравословния въздух повече от това, което сте си представяли.

Не се колебайте в решението. Златни пясъци е правилният избор за вашата почивка.

Още морски забележителности:

Созопол – глас от миналото

На море в Царево

Защо да отидем на море в Несебър?

Защо да отидем на море в Несебър?

Св. Константин и Елена – любимо място на българския елит

Забележителности в Слънчев бряг

Почивка в Балчик – море, забележителности и още нещо

Крайморски курорт Китен – релакс и забавление

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *