На ски в Банско – перфектната зимна приказка

Какво да правим в Банско?

Банско е най-добрият ски курорт в България

След като се уморите от снежните спортове, може да се насладите на вкусната храна в някой традиционен ресторант или пийнете по едно питие в близкия бар.

Вкусна храна в Банско

Банско е един от най-добрите ски курорти в България. Тук може да се насладите на несравними ски преживявания. Банско е известен с дългите ски писти, за които всеки скиор мечтае, защото надминават тези във Франция и Швейцария, заради уникалната си гледка. Това, което го прави по-различен от другите ски курорти е богатата история и култура. В покрайнините на града има останки от римски руини. Банско предлага отлични условия за зимна ваканция – ски, сноуборд.

Как да си осигурим една уникална ски почивка в Банско?

Къде да нощувате? Може да резервирате хотел онлайн през booking.com или да изберете ваучер за Банско от grabo.bg.

Интер, Банско – всичко за ските.

Тук може да намерите оборудване за ски и сноуборд, да ремонтирате своите ски или сноуборд, да наемете кола, да направите трансфери до други градове, да си осигурите всякакъв планински туризъм с водач.

След като сте организирали нощувката и ски оборудването вече може да видите и другите неща, които да правите през първия ден.

Отидете на ски в Банско. 

Разгледайте какви писти има в Банско. Има всякакви модели писти, за всякакви нива и умения. Дори има, писта за ски бягане, за гигантски слалом. Можете да ги достъпите с кабинковия лифт. Една от най-посещаваните ски писки в Банско е Ролбан. И не случайно е така, защото тук има голямо разнообразие от всичко.

След като сте изморили достатъчно от ските, можете да напрегнете и ума си. Поне преживяването да е на макс. Следващото нещо, което да посетите през първия ден е:

Египетската стая и стаята за хакери в хотел Лъки, Банско. Това е нова атракция, която ще вдигне адреналина ви. Влизате в помещение, изцяло направено в египетски стил. Интересното е, че след като влезете, вратата зад вас се заключва. Имате 60 минути да излезете от там, като се доверите на разума и логиката си. Ще ви се дават различни логически задачи, които ще ви приближават до изхода. Естествено трябва да се освободите от всякакво напрежение и да пуснете в действие разум, интуиция и логика. Като излезете от там ще се чувствате като преродени.

След като сте се „изтощили “ напълно, можете да се насладите нощния живот в Банско. Механи, дискотеки, барове и всичко, за което се сетите, са на ваше разположение.

Приберете се в хотела, наспете се хубаво и вижте къде са намерим ски и сноуборд под наем в Банско

About Author

Otdihbg.com
При нас има всичко за почивка в България.

Може да харесате и...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.