Къде да намерим ски и сноуборд под наем в Банско?

Къде да намерим ски и сноуборд под наем  в Банско?

За втория ден от ски ваканцията в Банско можете да направите следните неща:

Къде да намерите подходящи магазини, където да си вземете ски или сноуборд под наем.

Ето няколко:

TSAKIRIS Наеми на ски и сноуборд  

Тук можете за наемете ски и всякакво оборудване за скиори, както и сноуборд. Намира се в бизнес центъра за ски в Банско. На 150 м. от кабинковия лифт има три места, където можете да наемете ски и сноуборд. Има и магазин за ски под наем, който се намира в града.

Ски и борд Травентуриа , Банско

Голямо разнообразие от ски под наем, както и нови за закупуване. Освен оборудването, можете да се доверите на Травентурия и за организиране на ски преходи с водач, обучение за каране на ски и сноуборд. Вижте в сайта им за повече подробности.

BanskoSki , Банско

В Банскоски можете да организирате една уникална ски почивка. Има два ски апартамента, осигурена храна, два ски магазини, ски под наем и ски училище.

Ски училища в Банско

Банско Ски Мания , Банско

Много добра школа за ски и сноуборд. Ски училище има и за децата. Инструкторите говорят няколко езика – английски, гръцки и руски езици. Освен това се предлагат ски под наем и сноуборд под наем.

Вижте Ски почивка в Банско .

Десислава Димитрова

Здравейте, аз съм Деси, Не съм класически травъл блогър. Обичам природата, харесвам да се наслаждавам на различни дестинации, но не пътувам много. Обожавам интересни и мистериозни места по света и у нас, както и различни легенди и истории, свързани с тях. За разлика от травъл блогърите, които пътуват и описват какво са видяли с очите си, аз описвам какво съм прочела. Споделям впечатленията си, но по малко по-различен начин - това, което усещам и съм видяла не само с очите си, а и с въображението си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: