Секси на плажа: Как да избера бански според тялото си

Няма нужда да имаш тяло на манекенка, за да изглеждаш красива и секси в новия си бански. Нито една жена няма тази перфектна фигура, която желае. За да си секси трябва просто да подбереш правилните дрехи или в случая бански. Ако ги съчетаеш и с подходящите цветове, ще бъдеш неустоима. В общи линии трябва да подчертаеш хубавите неща в тялото си, а тези които имат някакъв дефект – да прикриеш умело. Затова в тази статия ще ти дам насоки как да направиш най-добрия избор за дамски бански.

Съвети за избор на бански

– Използвай  ярки цветове, за да привлечеш погледите към себе си. Няма човек, който да не се обърне след нещо шарено или ярко. Примерно, ако искаш да привлечеш вниманието към бюста си, сложи си бански с ярък сутиен.

– Ако трябва да прикриеш част от тялото си, изполвай по-тъмни и матови цветове. Освен това тъмните тонове винаги те правят по-слаба. Може да е визуална измама, но пак е нещо.

– Ако имаш малък бюст, добра идея е да използваш бански, който в горната си част има къдрички.

– В зависимост от вида на кожата ти, се ориентирай и за съответните цветове и тонове. Ако си с светла кожа, или използвай тъмните нюанси на  черното, лилавато, синьо, кафяво. Ако си с тъмна кожа – твоите нюанси са светлите.

Как за избера бански според фигурата си?

Никоя от нас няма идеално тяло. Всяка жена има различни специфики – малък или голям бюст, големи бедра, коремче и други. Това е дадено от природата, не можеш нищо да направиш, освен ако не си решила да се подложиш на изтощителна диета или убийствени упражнения.  Но, пък можеш да избереш правилния бански, според формата на тялото си и да изглеждаш страхотно.

Бански за голям бюст

Когато имаш голям бюст, горнището на банския трябва да е с по-плътни презрамки. Може да са отделни или една, която да минама през врата. Презрамката през врата е предпочитана, защото дава по-голяма защита и комфорт на бюста. Както казах по-горе, ако искаш да привлечеш вниманието към бюста си, неко горнището да е в ярки цветове. Ако не харесваш големината на бюста си и не искаш да го напрапваш, намери бански с някакъв мотив върху бикините. Така оптическата измама ще е налице – бюстът ти ще изглежда по-малък. Пак по същата причина, можеш да избереш бански с тъмни цветове за горнището. Визуално ще изглежда по-малък.

Бански за малък бюст

Както казах по-нагоре в текста, ако бюстът ти е малък, задължително си вземи бански с горнище на къдрички и волани. Желателно е да използваш и сутиен с подплънки с дълбоко триъгълно деколте. По този начин ще подчертаеш това, което имаш.

Бански за големи бедра,  за скриване на коремче

Ако искаш да скриеш някои части от тялото си, можеш да си вземеш цял бански или другия добър вариант е да използваш ефирен шал, с който да покриеш корема и бедрата си. За да намалиш бедрата визуално, използвай дълбоко долнище, което да ти покрива почти цели корем и таз. Ако не ти пука особено, се съобрази с бюста, защото той е този който привлича вниманието, както и дупето. Вземе си бански, който подчертава хубавите ти неща, а не лошите.

Сподели в коментарите как избираш своя бански!

Ако статията ти е харесала, сподели я с приятелките си.

[siteorigin_widget class=“WYSIJA_NL_Widget“][/siteorigin_widget]

About Author

Otdihbg.com
При нас има всичко за почивка в България.

Може да харесате и...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.