fbpx

Полезни съвети за избор и закупуване на ваучер за почивка

1В тази статия ще ви дам насоки как да направите най-добрия избор на сайт за групово пазаруване и как да изберете офертата, която най-добре отговаря на Вашите изисквания за почивка.

Трябва да сте наясно с няколко прости правила, за да нямате проблеми в бъдеще.

Как да изберете сайт за почивки?

  1. Когато търсите оферти за дадена дестинация, пишете повече ключови думи. Така ще имате по-голяма възможност да отсеете плявата и да попаднете на оферти, които наистина отговарят на Вашите критерии. Например искате да намерите оферта за море в България. Няма значение в кой град ще почивате, важното е да спестите пари, да имате всички удобства. Конкретно ви интересуват оферти със следните критерии – цена за нощувка със закуска, да е евтино, да е къща за гости, която предлага квартири, ваучери, за да ползвате намаление. Ето един примерен вариант, който да събира всичките ви изисквания:

евтини квартири за почивка на море – ваучери, нощувка и закуска, цена

  1. След като сте намерили правилните ключови думи, проверете сайтовете, които излизат при търсенето. Естествено, че ще влезете в сайта чието описание отговаря на Вашите критерии. Моят съвет е да търсите сайт, в който информацията е систематизирана, разделена на категории. Едва ли ще ви свърши работа, ако се натъкнете на оферти, в които не може да се ориентирате, а вие конкретно търсите само ваучери за  нощувка и закуска.

Как да търсим след като вече сме влезли в сайта с офертите?

  1. Ако попаднете на сайт, в която информацията е разхвърляна и ви излизат всички оферти за море, не систематизирани по Вашите изисквания, тогава има два варианта – или да търсите из между всички оферти, или да намерите търсачката на сайта и там да напишете какво търсите. Ако няма търсачка и не ви се търси, тогава може би най-добрият вариант е да дадете back  и да влезете във следващия сайт за почивки. Търсете сайт, докато не откриете такъв, в който да може да намерите каквото ви трябва като основни критерии.

Как да намерим най-подходящата оферта, съобразена с нашите изисквания?

Вече сте намерили оферти с ваучери за нощувки и закуски. Сега вече трябва да разгледате всички предложения и да отделите някъде линковете на тези, които ви интересуват. Влезте в описанията на офертите и прочетете внимателно какво точно се предлага. Ако сте попаднали на сайт за групово пазаруване, то непременно отворете всички линкове, в офертата, където бихте могли да намерите повече информация. Ако сте отворили някой от т.нар сайтове – агрегатори на оферти, които събират всички оферти или рекламират определена туристическа агенция, то задължително влезте в първоизточника и прочетете внимателно всичко, което ви интересува за това предложение за почивка. Имайте предвид, че сайтовете за групово пазаруване или агрегаторите на оферти само предоставят рекламна площ. Всички въпроси, които изникнат трябва да зададете към съответния хотел или къща за гости. Гледайте винаги в офертите да има контактна информация на туристическия обект.

Очаквайте скоро още интересни съвети за почивки…

About Author

Otdihbg.com
При нас има всичко за почивка в България.

Може да харесате и...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.