Почивка на море

ТОП оферти за почивка на море!

Офертите за почивка на море и онлайн резервациите в  otdihbg.com са предоставени от  grabo.bg и booking.com. За да намерите желаните дестинации и предложeния, кликнете на банерите по-долу.Booking.com

Пътеводител за почивка на море

Всичко, от което се интересувате за почивка на море, можете да го намерите в otdihbg.com. Ако го няма, пишете ни. Ще намерим необходимата информация и ще я публикуваме.

 

Къде на море?- ТОП дестинации

Ще получите информация за курортите в северното и южното ни черноморие. Защо да почивате на Юг и защо на Север. Какви са характерните особености на морските ни дестинации - заведения, цени, съчетание на море и планина, забавления.

Места за престой - препоръки

Ще разберете кои са най- предпочитаните семейни хотели, хотели с уникални гледки, хотели близо до плажа, хотели с all inclusive, луксозни хотели. Евтини къщи за гости по Черноморието, стаи под наем, апартаменти, изгодни оферти.

На море с куче и други любимци

Ще получите полезна информация в кои курорти можете да заведете кучето си, котката, папагала и всякакви други домашни любимци. Дали ще доплащате за домашния любимец, дали можете да го заведете на плажа, при вас ли ще спи.

Морски забавления и водни спортове

Джет, сърф, парасейлинг, разходки с корабче или яхта, аквапаркове. Ще ви дадем информация в кой град какви забавления и спортове се предлагат, какви са цените, времетраене на събитието. Ще научите и какви екстремни приключения можете да планувате.

 

Най-добрите плажове

Кои са най-добрите плажове в България... Къде има красиви гледки... Кои плажове приемат нудисти... Как да стигнете до избрания плаж...Характеристики, пясък, цени, заведения. Къде се допускат домашни любимци. Кои плажове се намират близо до Странджа...

Балнеолечение, спа и слънце

Кои са балнеокурортите 3а почивка на море...Какви заболявания се лекуват...Кои са най- изгодните оферти за балнеолечение... Какви спа и уелнес процедури да ползвате в различните случаи...Кои са ползите за здравето от плажа и слънцето.

Абонирайте се за нашия бюлетин

%d bloggers like this: