Пътеводител на Остров Тасос

Пътеводител на Остров Тасос

Добре дошли в пътеводителя за остров Тасос!

Остров Тасос - изумруденото бижу на Гърция се намира на север от Македония, в Бяло море. Не случайно го наричат така. Природата е невороятна, а гледката която се открива ще ви остави без думи.  Тасос е доста търсена дестинация за семейна почивка.

Съчетанието на море и планина си казва думата. Плажовете на Тасос на красиви и чисти. А планинските селца наистина си заслужава да бъдат посетени. Тяхната традиционна архитектура, която се отличава с  каменни къщи, тесни павирани улици и покриви със сива керемида, ще ви остави красив спомен.

Тасос е идеалната дестинация за хора, които обичат преходи. На острова има много  еко пътеки, които минават през него. Доста от тях водят до  мистериозни изоставени места, замъци и пещери, които могат да ви изплашат сериозно.

И не на последно място, на остров Тасос има голям брой забележителности, като древната Агора и манастирът на Архангел Михаил.

Готови ли сте да откриете Тасос?Booking.com

Авторски снимки на Тасос

This slideshow requires JavaScript.

Изпратете своите авторски снимки и пътеписи за остров Тасос.

За да бъдат публикувани в галерията, снимките трябва да с формат 800/500 px и да имат лого с име на автора върху тях.

За пътеписи и статии - за да бъдат публикувани при нас, текстовете не трябва да са копирани от друг сайт.

Пишете ни за повече информация.

[Contact_Form_Builder id="2"]

Абонирайте се за нашия бюлетин

Десислава Димитрова

Здравейте, аз съм Деси, Не съм класически травъл блогър. Обичам природата, харесвам да се наслаждавам на различни дестинации, но не пътувам много. Обожавам интересни и мистериозни места по света и у нас, както и различни легенди и истории, свързани с тях. За разлика от травъл блогърите, които пътуват и описват какво са видяли с очите си, аз описвам какво съм прочела. Споделям впечатленията си, но по малко по-различен начин - това, което усещам и съм видяла не само с очите си, а и с въображението си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: