На море в Царево

На море в Царево

Различията във вкусовете, предпочитанията и желанията у всеки са различни. Ето защо и думата почивка е многозначна за всеки. Едни избират почивка в планината, където ще са сред прохлада през лятото и заобиколени от природата,

 

а други се спират на почивка край морето, решили да изкарат ваканцията на шумни и забавни увеселения.

Почивка на море в България, на изгодни цени, последвана от релакс на планина е  най-доброто решение.

В случаи, че не сте решили още къде да се скриете това лято от парещите лъчи на слънцето и тази ваканция да остане незабравим спомен в съзнанието ви за дълго след завръщането ви в шумния град.

Малко, спокойно, приятно курортче, съчетало в себе си красотата на морската шир, сгушено в подножието на прелестната планина. На място като това почивката ви ще остане невероятен спомен за дълго след нея, а отмората и релакса са гарантирани.

Град Царево е разположен на няколко малки полуострова и образува очарователни по своята уникалност заливи. Разположението му на морския бряг го прави приказен и загадъчен. Наподобява Рио де Женейро с многото заливчета, малки и подредени плажове, а чистия и прохладен въздух идващ от планина Странджа е една от чертите му привличащи многото туристи.

Бреговата ивица е много разнообразна, редуват се скалисти повърхности с живописни плажове.

Почивката в курорта Царево дава възможност на решилите да отпочинат там, съчетание от живата природа, чист пясък, приятен морски бриз и здравословен въздух.

Поради разположението на Царево в близост до планината и множеството гористи местности от плантации на дъбови, букови дървета, орех, топола и върба, правят разходките приятни и неповторими. Из местността на Странджа могат да се срещнат и реликтови видове като лаврово дърво, зеленика и други, които са впечатляващи с външността си и обаятелни за туристите на Царево.

За посетителите на Царево градчето предлага хиляди възможности за нощувка в хотели отговарящи на различията на хората. По плажната ивица могат да се намерят хотели от най-грандиозни, до малки спретнати семейни хотелчета, в които туристите ще останат очаровани от гостоприемството, храната, условията и гледката към безкрайната морска шир.

За посетителите решили да отседнат в централната част на градчето, могат да се намерят хотели и къщи за гости, които ще отговарят на високи изисквания и стандарти.

Разположението на Царево в едно от прекрасните кътчета на страната, съприкосновението с девствената природа, възможностите за туризъм, водни спортове и веселие правят курорта обаятелен и привлекателен за туристи от цялата страна.

Тук посетителите могат да се полюбуват на традициите на българската кухня, да се настанят комфортно в хотели, вили, къщички за гости, които се предлагат и да преоткрият света, заобиколени от тишина, спокойствие и уют, с което почивката им ще бъде още по-интересна, вълнуваща и неповторима.

Десислава Димитрова

Здравейте, аз съм Деси, Не съм класически травъл блогър. Обичам природата, харесвам да се наслаждавам на различни дестинации, но не пътувам много. Обожавам интересни и мистериозни места по света и у нас, както и различни легенди и истории, свързани с тях. За разлика от травъл блогърите, които пътуват и описват какво са видяли с очите си, аз описвам какво съм прочела. Споделям впечатленията си, но по малко по-различен начин - това, което усещам и съм видяла не само с очите си, а и с въображението си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: