Коледни шопинг атракции на Валкенбург, Холандия

Коледни шопинг атракции на Валкенбург, Холандия

 

По Коледа във Валкенбург е пренаселено. И не случайно е така. Това е градът, който привлича  много посетители по празниците, заради подземните си магазини. Да, правилно прочетохте.

Атракцията е коледен пазар в пещери. Няколко подземни творения ще ви оставят без думи. И не само вас, но и децата ще получат преживяване, което никога няма да забравят.

Ето малко наслада за очите:

Коледен пазар в Общинска пещера

This slideshow requires JavaScript.

Посетете сайта на пещерата и разгледайте галерията с 360 панорамни снимки. Натиснете стрелката, за да разгледате снимката. Ако искате да видите следващата, натиснете в долния ляв ъгъл, където са миниатюрите на снимките.

https://www.kerstmarktgemeentegrot.nl/virtual_tour/

Коледни миниатюри в Пещерата на Марли

This slideshow requires JavaScript.

Пещерата на Марли е известна с коледните си миниатюри. Тя е най-слабо осветена от всички пещери, но за сметка на това има хиляди коледни светлини. Децата ще преживеят вълнуващо приключение в търсене на съкровище. Ако огладнеете в пещерата има и уникален ресторант.

Вижте още информация в сайта на пещерата.

http://www.mergelrijk.nl/kerst

Коледен пазар в пещерата пещерата Velvet 

Тук ще намерите повече от 50 магазини, които предлагат многообразие от продукти. Ще можете да си вземете и домашно приготвени храни и стоки. Уникалното на тази пещера е, че е изрисувана със стенописи. Скулптури ще ви оставят без думи. А параклисът от 18 век ще ви отведе в миналото.

This slideshow requires JavaScript.

Вижте цените на билетите в сайта на пещерата Велвет.

www.kerstmarkt-fluweelengrot.nl

Пещера Зимата на чудесата

This slideshow requires JavaScript.

Ще ви посрещнат приказни скулптури от пясък и многооо светлини. Ще преживеете едно романтично приключение, наблюдавайки всичко от кабинковия автомобил за посетители. Като се насладите на спиращата дъха разходка, може да изпиете една студена бира, да хапнете едно вкусно парче лимбургски пай  или да обядвате в Brasserie Wilhelminatoren.

Купете билети от тук:

За децата

Магическо вълшебство за малки и големи деца. Вашите малчугани ще бъдат  приятно изненадани с парад на Коледните приказки, влизайки в пещерата на дядо Коледа. Ще си направят снимка с добрия старец, ще се возят на въртележка, ще разгледат сувенирите.

Ако си вземете вип билет ще посетите всички пещери.

Ако все още не сте намерили хотел във Валкенбург, резервирайте през booking.com

Десислава Димитрова

Здравейте, аз съм Деси, Не съм класически травъл блогър. Обичам природата, харесвам да се наслаждавам на различни дестинации, но не пътувам много. Обожавам интересни и мистериозни места по света и у нас, както и различни легенди и истории, свързани с тях. За разлика от травъл блогърите, които пътуват и описват какво са видяли с очите си, аз описвам какво съм прочела. Споделям впечатленията си, но по малко по-различен начин - това, което усещам и съм видяла не само с очите си, а и с въображението си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: