Керамоти  най – лазурния бряг в Гърция

Керамоти  най – лазурния бряг в Гърция

Красотата на този пристанищен град е неописуема. Създадени са прекрасни условия за отдих. Мекият климат повлиян от Средиземно море  създава благоприятни условия  и лечебни  въздействие  върху  туристите.

Керамоти е най-красивият плаж на Балканите с изящен пейзаж и много ярко слънце. Прекрасната плажна ивица с живописният си облик  е едно малко райско кътче за пълноценна почивка или релакс. Той е великолепна дестинация за вашето семейство и предлага удобства, уют и много спокойствие, поради което туристите масово търсят оферти за почивка в Гърция.

Плажът е прекрасен и обсипан с  много мек и фин пясък, който създава приятно усещане  и прекрасно настроение на почиващите. Керамоти е много красиво място тихо и спокойно  съвсем близо да България и предлага много възможности за забавления. Ето защо този  колоритен град привлича с голяма сила българските туристи. Построени са няколко хотели, дори има магазин и ресторант, а също така и ферибот за красивия остров Тасос.Плажовете са приятни, чисти и предоставят безплатен шезлонг. Открива се чудесна панорама  с поглед  към остров Тасос. Прекрасните  ресторанти предлагат изключително вкусна храна и то доста евтина. Керамоти е удивителна място  за релакс и пълноценна почивка. Много са преимуществата, които го правят  прекрасен и желан курорт. На първо място спокойствието. То цари навсякъде в града.

Няма шум, тълпи, трафик, а също така миризма от бензинови изпарения. Има много свободни места за паркиране и то безплатни. Улиците са подходящи за ходене пеша, за каране на колело, за романтични разходки в околността. Най-приятни са разходките по време на залез.

Керамоти се отличава и със своето гостоприемство. Много българи живеят и работят в района или управляват изцяло хотелите и ресторантите. Местните се отнасят с уважение  и са доста дружолюбни към нашите сънародници и това прави почивката  още по-приятна  и вълнуваща. Това, че българите сами управляват е предимство, защото нашето гостоприемство е на високо ниво винаги било. Само българин ще посрещне съвсем модерно и изискано своите клиенти,  като им предостави удобства , като българска телевизия и безжичен интернет,  за да се проследи любимия сериал и  футболен мач. Керамоти се явява като сбъдната мечта за тези, които търсят  истинска  почивка.

За любителите на риболова Керамоти е същински рай. Риболовът  е целогодишен и е  разрешен навсякъде  и най-вече е безплатен, което създава удоволствие и настроение от самото ловене на риба. Уловът е много разнообразен  от морски кефал, лефер, сафрид, а по някой път и октопод. Възможен  е и уловът на риба  с морски червей или бал стръв. През лятото  е времето за риболов на  вкусна скумрия. Теглото на рибите уловени в района  достига много често от 300 – 500 килограма.

Посетете този прекрасен райски кът. Има по нещо за всеки.

Какво да разгледаме на остров Родос, Гърция

Десислава Димитрова

Здравейте, аз съм Деси, Не съм класически травъл блогър. Обичам природата, харесвам да се наслаждавам на различни дестинации, но не пътувам много. Обожавам интересни и мистериозни места по света и у нас, както и различни легенди и истории, свързани с тях. За разлика от травъл блогърите, които пътуват и описват какво са видяли с очите си, аз описвам какво съм прочела. Споделям впечатленията си, но по малко по-различен начин - това, което усещам и съм видяла не само с очите си, а и с въображението си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: