Еко почивка със семейството

Свеж въздух, зеленина, гори, трева, горски пътечки, кой не мечтае за тишина и само лекото чуруликане на горските птички? Кой не мечтае за подобна идилия? Еко почивка със семейството е перфектният начин да се отделите от големия град, смога, натовареното движение и лудницата, която довежда стреса във всеки от нас. Какви оферти от този род се предлагат за България? Обикновено повечето предложения са за еленския балкан, Родопите, троянския балкан и други. В последните години дори къщичките, в които отсядат туристите са изградени изцяло от естествени и екологично чисти материали – дърво, камък и подобни материали.

2

В тези комплекси за еко почивка може да се насладите на естествена храна, която не е произведена изкуствено в парници или подсилвана с торове. Може да спортувате, да се радвате на природата и най-вече на всичко истинско, което не се среща в големите населени места между кооперации и жилищни блокове. Семейството разбира се е най-важната част за всеки от нас. Щом държим на него при първа възможност е нужно да организираме подобно пътешествие (ваканция), която да го направи по-силно и да възвърне истинската енергия, която може да се приеме само от майката природа.

3

Какво би оставило най-дълбока следа в едно малко дете и на какви елементарни знания трябва да го научат родителите? Запалването на първия огън на открито, построяването на бивак или просто спорта на зелената трева и други подобни, които ще запомни за цял живот. В крайна сметка релаксиращото действие на природата може дори да повлияе положително и на болести, които се подобряват чрез топлата минерална вода или белодробни такива, които изискват чист въздух.

Спорта също не е за пренебрегване. Конната езда, разходката с лодка в някое планинско езеро също биха направили вашата почивка невероятна. Цените и офертите за подобни настанявания, обикновено са съвсем различни и доста по-ниски от приетите за стандарт в големите курорти, така че ви остава само да намерите вашето местенце, на което ще прекарате няколко чудесни дни с вашето семейство.

About Author

Otdihbg.com
При нас има всичко за почивка в България.

Може да харесате и...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.