Доказан начин за увеличаване на клиентите

Otdihbg.com със специалното съдействието на booking.com, Ви предлага ексклузивна оферта - 5 резервации, без  никаква комисионна от страна на booking.com.

Вижте как да се възползвате от офертата!

Гигантът в хотелските резервации и неговите партньори – туристически блогове и портали, подпомагат всички места за настаняване, които желаят да получават резервации през booking.com. Всеки туристически обект, може да се възползва от супер изгодното предложение, а именно – 5 резервации, без  никаква комисионна от страна booking.com.

Как да участвате?

Регистрацията на вашата къща за гости или апартамент, трябва да е изцяло нова в booking.com. Място за настаняване се счита за ново, само ако регистрацията му създава нов запис в системата на booking.com. Не може да съществуват други регистрации или съществуващи профили (независимо от статуса) на същия адрес. Накрая на страницата ще намерите банер за регистрация.

Каква е ползата ви от партньорството с booking.com?

  • Резервации още от първия ден на вашата регистрация.
  • Популяризиране на Вашата дестинация.
  • Съвети за развиване на бизнеса.
  • Гости, които се връщат отново и отново.
  • Реални оценки от доволни клиенти, които ще привлекат още хора, които искат да посетят точно вашата къща за гости.
  • Маркетингови стратетии за привличане на клиенти, включително и платена реклама при търсене в Google на Вашата къща за гости.
  • Платена реклама при търсене в google карти.
  • Полети и коли под наем, с които клиентите да стигнат до вашия имот.
  • Партньорство с туристически блогове и портали, които ще рекламират точно вашия бизнес.

Колко можете да печелите?

Веднага отговорям на този въпрос:

Комисионната, която гигантът в хотелските резервации ще ви вземе е 15%. Плащането е след направена и осъществена резервация. И така нека да видим това в цифри. Ако цената ви за нощувка е примерно 100 лв, комисионна е включена в нея и е 15 лв. Гостите плащат 100 лв, за вас чисто остават 85 лв, след като си приспаднете комисионната. Ако имате 18 дни в месеца, в които да имате резервации, то чисто ще получите 1530 лв. Не е лошо, а?

Как ще ви намерят клиентите при толкова много места за настаняване?

Booking популяризира точно вашето място при търсене в Гугъл. Използват се маркетингови стратегии и при търсене по местоположение чрез google карти. Друга техника - когато се рекламират с платена реклама самолетни билети или коли под наем, те се свързват с места за настаняване. И не на последно място - препоръките от хора посетили, вашето място. Букинг си партнира  и с травел блогъри, които имат огромно влиуние сред читателите си, просто защото са пътешественици и хората им вярват.

 

Имате въпроси?

Сигурно в началото ще имате много въпроси от рода: "Какво се случва, след като се регистрирам?", "Кога обектът ми ще се появи онлайн?", " Какво получавам за комисионната, която плащам?",  " Как да разбера каква комисионна ще заплатя за резервациите?", " Какво се случва, ако гост анулира резервация?". Искате да питате още много неща, вижте отговорите.

Развийте бизнеса си сега!

За да се регистрирате, кликнете на банераjoin.booking.com

%d блогъра харесват това: