10 романтични места, които да посетите с половинката си

Ако търсите романтично бягство от цялата ви заобикаляща ви действителност тази статия е за вас. Според психолозите, колкото по-често ходите на почивка, заедно с половинката си, толкова по-стабилна става вашата връзка. Разбира се има и много други фактори, които са важни за една страхотна и страстна връзка. Ако, въпреки почивката все още имате търкания по между си, в сайта Zaneq.bg ще намерите много съвети как да спасите любовта си. Аз лично много го харесвам.

Но, да продължим по същество.

10 романтични места в България

   1. Велинград

Естествено Велинград е номер едно в класацията. И има защо – люлката на спа туризма винаги ще си остане място, което привлича романтичните натури. Освен луксозните хотели, които предлагат всякакви глезотии, тук има едно странно енергийно излъчване, което те кара да идваш отново и отново.

    2.Велико Търново

До миналата година не бях ходила във Велико Търново. Уникално място, което оставя едно усещане за спокойствие. Задължително вижте и „Звук и светлина“. Цялата история на България е предадена чрез това страхотно светлинно и звуково шоу. Осигурете си поне две нощувки, защото има доста неща за разглеждане.

РЕКЛАМА:

    3. Сапарева баня

Сапарева баня не е нещо кой знае какво, особено ако го посетиш в момент на пандемия. Но, за сметка на това минералната вода прави чудеса. А, като се чувстваш отпочинал и релаксиран, можеш да направиш чудеса за партньора си.

   4. Хидропарк Вятърните мелници

Намира се близо до София. Това е луксозен комплекс, където човек може да се наслади на всякакви водни удоволствия, спа процедури, елегантен хотел и много атракции, включително аква парк, езеро. Дори можете на ловите риба. И не пропускайте мостът на влюбените. Освен това се предлага конна езда, стрелба с лък и още много страхотни неща.

  5. Рилски манастир

Няма смисъл да говорим за Рилската обител. Всеки, който е ходил там, знае, че мястото е специално. Има енергия, която никъде другаде няма да усетите. Страхотно е за влюбени двойки.

   6. Мелник

Ех, Мелник. Най-малкият град в България, но и един от най-посещаваните. Освен, че се намира в живописна местност, Мелник е известен и с винения си туризъм.  Като сложим и старинните къщи, става място, от което няма да искате да си тръгнете.

   7. Трявна

Още един град, който пази духа на Българското Възраждане. Едва ли има човек, който да не желае да посети Трявна. Уникална гледка и уникална природа, които ще ви оставят без думи.

   8. Огняново

Отново едно място, което внушава спокойствие. Минералната вода лекува и релаксира. Много отдавна не съм била там, но все още споменът си остава жив.

    9. Приморско

Любимият ми морски курорт. Много го харесвам. Вярно, че е пренаселено, но пък има всичко. А, плажът е ситен, водата е чиста. Винаги съм предпочитала Приморско.

    10. Поморие

И не на последно място, другият ми любим морски курорт - Поморие. Миналата година имаше доста водорасли, но иначе градът е доста добре уреден. И цените са по джоба на всеки.

Това беше моята класация за най-романтичните места, който да посетите през 2021 г.

Споделете в коментарите, кои са вашите любими места.

About Author

Otdihbg.com
При нас има всичко за почивка в България.

Може да харесате и...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.