Красотата на този пристанищен град е неописуема. Създадени са прекрасни условия за отдих. Мекият климат повлиян от Средиземно море  създава благоприятни условия  и лечебни  въздействие  върху  туристите.

Керамоти е най-красивият плаж на Балканите с изящен пейзаж и много ярко слънце. Прекрасната плажна ивица с живописният си облик  е едно малко райско кътче за пълноценна почивка или релакс. Той е великолепна дестинация за вашето семейство и предлага удобства, уют и много спокойствие, поради което туристите масово търсят оферти за почивка в Гърция.

Плажът е прекрасен и обсипан с  много мек и фин пясък, който създава приятно усещане  и прекрасно настроение на почиващите. Керамоти е много красиво място тихо и спокойно  съвсем близо да България и предлага много възможности за забавления. Ето защо този  колоритен град привлича с голяма сила българските туристи. Построени са няколко хотели, дори има магазин и ресторант, а също така и ферибот за остров Тасос.Плажовете са приятни, чисти и предоставят безплатен шезлонг. Открива се чудесна панорама  с поглед  към остров Тасос. Прекрасните  ресторанти предлагат изключително вкусна храна и то доста евтина. Керамоти е удивителна място  за релакс и пълноценна почивка. Много са преимуществата, които го правят  прекрасен и желан курорт. На първо място спокойствието. То цари навсякъде в града.

Няма шум, тълпи, трафик, а също така миризма от бензинови изпарения. Има много свободни места за паркиране и то безплатни. Улиците са подходящи за ходене пеша, за каране на колело, за романтични разходки в околността. Най-приятни са разходките по време на залез.

Керамоти се отличава и със своето гостоприемство. Много българи живеят и работят в района или управляват изцяло хотелите и ресторантите. Местните се отнасят с уважение  и са доста дружолюбни към нашите сънародници и това прави почивката  още по-приятна  и вълнуваща. Това, че българите сами управляват е предимство, защото нашето гостоприемство е на високо ниво винаги било. Само българин ще посрещне съвсем модерно и изискано своите клиенти,  като им предостави удобства , като българска телевизия и безжичен интернет,  за да се проследи любимия сериал и  футболен мач. Керамоти се явява като сбъдната мечта за тези, които търсят  истинска  почивка.

За любителите на риболова Керамоти е същински рай. Риболовът  е целогодишен и е  разрешен навсякъде  и най-вече е безплатен, което създава удоволствие и настроение от самото ловене на риба. Уловът е много разнообразен  от морски кефал, лефер, сафрид, а по някой път и октопод. Възможен  е и уловът на риба  с морски червей или бал стръв. През лятото  е времето за риболов на  вкусна скумрия. Теглото на рибите уловени в района  достига много често от 300 – 500 килограма.

Посетете този прекрасен райски кът. Има по нещо за всеки.

Какво да разгледаме на остров Родос, Гърция

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d блогъра харесват това: